Inschrijving Vormsel St.-Pieter 2021

Met onderstaand formulier kan je als  vormeling je voor het vormsel van 2021 pre-registreren.
De inschrijving is pas definitief na de eerste ouderavond en betaling van het inschrijvingsgeld.

Na het invullen krijg je een pagina met de bevestiging dat de registratie is gelukt.
Kort erna krijg  je dan  ook een bevestigingsmail.

inschrijvingsmail

markeer je dit e-mailadres als veilig.Hoe je dat doet hangt af van je e-mailclient .
Hier kan je alvast enkele tips vinden hoe je dat doet .

Pre-registratie Vormselcatechese 2020 - 2021

Met dit formulier kan u zich aanmelden om deel te nemen
aan de voorbereiding voor het vormsel in 2021 in Parochie St-Pieter (Berlaar Centrum).

De voorbereiding voor het vormsel van Parochie St-Pieter ( Berlaar Centrum ) gaan telkens door op zaterdagen .

vormeling
Doopsel
Adresgegevens bij geboorte
zoon/dochter van
ouder 1
ouder 2
Privacy en gebruik beeldmateriaal
Met de invoering van de GDPR-wetgeving zijn we genoodzaakt U een aantal toelatingen te vragen.
Indien U NIET akkoord gaat met de eerste vraag kunnen we uw gegevens NIET bewaren en kan u geen aanvraag indienen voor het vormsel.
De parochie verplicht er zich toe deze gegevens niet door te geven aan derden. U hebt steeds het recht om uw gegevens in te zien en te laten wijzigen.

Actie Welzijnsschakels 2018

Er werd uiteindelijk een mooi bedrag ingezameld van € 532,35

Welzijnsschakelsactie2018Zondag 18 maart 2018 overhandigen we dit bedrag
    aan Zuster Monique en Ludwine
    samen met een aantal producten
    én een mooi aandenken
    dat door alle vormelingen werd gemaakt.

Vormelingen willen licht zijn  !

Zr Monique en Ludwine - Welzijnsschakels
Zr Ludwine

Met de 2de bijeenkomst van de vormeling van 2018 kwam Zr. Ludwine vertellen
over Welzijnsschakels en wat ze doen in Berlaar .

Dat ze onze steun meer dan verdienen staat zeker vast .
Voor velen ligt de schoendozenactie van vorige jaar nog fris in het geheugen .
Ook dit jaar steken de vormelingen van Berlaar dus de handen uit de mouwen ! En wel voor welzijnsschakels !

Sfeerbeelden Voorbereiding Naamopgave