Uitnodiging open vergadering | zondag 29 april 2018

Op zondag 29 april 2018 (dat is de eerstvolgende "vijfde zondag") houden we in Nijlen
een open info-vergadering betreffende de vorming van onze Pastorale Eénheid.

Verdere details volgen nog op deze site,
of worden je bezorgd per mail wanneer je ons je contactgegevens bezorgt via het formulier

Download hieronder de digitale flyer met de uitnodiging. Je mag deze gerust delen met vrienden, buren en kennissen.

Pastorale Eenheid

Met de benoeming van de nieuwe pastoor Michel Brasseur voor de parochies in Kessel, Bevel en Nijlen werd ook het startsein gegeven om volgens de visie van onze bisdom te groeien naar een PASTORALE EENHEID met de parochies in Berlaar.
Alles staat nog maar in de kinderschoenen, maar als federatieteam van Berlaar willen we hieraan volop meewerken en er mee vorm geven.
Maar zover is het nog lang niet … Er zijn nog heel wat stappen te nemen eer het zover is en ook U - geliefde mede parochiaan - zal in de toekomst er actief in betrokken worden.
Dus geen gebeuren over uw hoofden heen, maar een uitnodiging tot participatie.
Want we hebben elke christen nodig die ofwel in de territoriale of in de categoriale pastoraal werkzaam is.