Mededeling van het bisdom

Zij die op zoek zijn naar de parochie tot dewelke hun straat behoort, kunnen voortaan terecht op de website van het bisdom Antwerpen. Deze lijst is een eerste aanzet om alle straten te koppelen aan hun parochie. Mogen we u dan ook verzoeken om eventuele fouten of ontbrekende straten te rapporteren aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder leven zonder jou - rouwverwerking na partnerverlies

Van 18 tot 20 maart 2016 is er Verder leven zonder jou - weekend voor mensen van wie de partner overleden is. Dit weekend wil door de ontmoeting met lotgenoten de kans bieden om stappen te zetten op weg naar de heling en verwerking van het partnerverlies. Tijdens het weekend wisselen praten, luisteren, stilte en beweging elkaar af. In kleine groepen wordt de tijd genomen om de eigen ervaringen en gevoelens te verwoorden en om naar elkaar te luisteren.Wie dat wenst, kan zich na het weekend inschrijven voor vier zaterdagnamiddagen die gelden als nazorg.

Het weekend start vrijdagavond om 19 uur en loopt tot zondag 19 uur in Hof Zevenbergen aan de Kasteeldreef 22 in Ranst. Deelnemen kost 155 euro (volpension). Inschrijven kan tot uiterlijk één week voor aanvang van het weekend. Informatie bij de begeleiders van het weekend of bij CCV in het bisdom Antwerpen, tel. 03 287 35 83 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit weekend wordt twee keer per jaar georganiseerd. Voor de volgende data en voor alle info kunt u kijken op www.verderlevenzonderjou.tk.